bursë Shqipëria Programi Master Biznes Ndërkombëtare

EENI Business School & HA University

Home EENI Business School HA Univeristy Academic Programs

bursë Shqipëria bursë Shqipëria

Bachelor's Degrees, Masters and Doctorates International Business (e-learning) taught by HA University of International Business and EENI (Business School):

Students, e-learning, EENI (Business School) and HA University (Albania Anglisht)

Programi Master Biznes Ndërkombëtar Shqipëria
Albania Master's Degree in International Business and Doctorate (DIB)

Adaptimi i Master
- Bashkimi Evropian
- Zgjerimi i Bashkimit Evropian
- Ekonomia e Bashkimit Evropian. Tregtia e jashtme: eksportet dhe importet
- Të bësh biznes në vendet evropiane
- Marrëdhëniet ndërkombëtare të Bashkimit Evropian: Shoqata Evropiane e Tregtisë së Lirë, Zona Ekonomike Europiane, Azi-Evropë, the ASEAN, Cotonou Afrika, Marrëveshja Agadir

Programi Master Biznes Ndërkombëtare:
  1. Bursë. Riduzione del 35% del totale delle tasse per gli studenti italiani (Shkoder, Durres, Vlore, Sarande, Korce, Elbassan, Shengjin...)
  2. Edicioni i 16, e-mësim, + 500 nxënës / 100 vende, Rasti Metoda. Anglisht, frengjisht, spanjisht...
  3. Ndihmat financiare të ofruara nga EENI (këste, zbritje për pagesat e parave të gatshme...)
EENI- Tregtisë së Jashtme

Europe Evropa

Programi Master Biznes Ndërkombëtare

EENI European Students (Bachelor's Degree, Master, Doctorate)

Higher Education for all at affordable prices